Více informací o příměstském táboře

v termínech 6-10.7.2020 / 3-7.8.2020

Každý výtvarný den v ateliéru je inspirován významným umělcem. Paula Cezzana a Henriho Matisse jsme již zmínili. V dalších dnech nám osobním příběhem, svými díly a inspirací pro naše projekty budou dělat společnost také umělkyně Frida Kahlo, v akvarelu a v botanické koláži Salvador Dalí. 

  • Ateliér je velmi dobře dostupný pro celou Prahu – jsme v centru Smíchova. Parkování zdarma 50 metrů v OC Smíchov po dobu tří hodiny zdarma. Tramvaj a metro 50 metrů. Kolem bloku není modrá zóna. 
  • Za pouhých deset minut jsme v nádherném parku Sacre Coeur. Park se rozkládá v zahradách stejnojmenného kláštera a jeho součástí je několik dětských hřišť a sportovišť. V parku je volně přístupný areál mladých přírodovědců. Ve venkovních výbězích jsou zde poníci, prasátka, ale i mnohem exotičtější zvířata jako klokani, papoušci, lamy a mnohé další. Takovou oázu by v centru Prahy málokdo očekával. Děti to zde budou zbožňovat.
  • Ratolesti si přebíráme a předáváme v ateliéru v časech 8:30 – 9:00 a 17:00 – 17:30 hod.
  • Cena 4 750,- korun za pět dní. V případě dvou dětí z rodiny je sleva 15% na druhé dítě.
  • V ceně je pitný režim po celý den, stále čerstvé ovoce, teplý oběd a vydatná svačina.
  • Veškeré vstupenky, pomůcky i umělecký materiál jsou zahrnuty v ceně – děti s sebou nepotřebují vůbec nic kromě dobré nálady. V ceně je i výsledek užitého uměleckého díla (mistrovská tapeta). Všechny další práce si děti odnášejí také domů a dokonce se na ně vztahují i jejich autorská práva..-)) 
  • Kurz je veden profesionálními lektory s letitými pedagogickými zkušenostmi a bohatou výtvarnou praxí. Vše dětem vysvětlíme s potřebnou trpělivostí a ochotou. Dětská radost je pro nás důležitá a těšíme se na veselých pět dní s nimi. 

Na příměstský tábor vypisujeme letos pět termínu, v tuto chvíli máme k dispozice pouze dva, a protože máme také přípravy na malování u moře v Turecku a na Kypru, další termíny vypisovat již nebudeme. Pokud byste se k moři chtěli  přidat, neváhejte. V loňském roce bylo úplně plno a bylo to naprosto fantastické. Můžete vzít celou svou rodinu i přesto, že malování se nezúčastníte všichni. Více informací najdete na www.ateliermozaika_koupacka.cz

Sídlo společnosti:

(Na této adrese neprobíhají kurzy)

Havraní 9
165 00 Praha – Suchdol


e-mail: info@ateliermozaika.cz

Objednávky přijímame e-mailem na info@ateliermozaika.cz.

+420 720 153 747  / +420 725 534 523 +420 720 153 507 / +420 724 583 331


Prosím, akceptujte naší pracovní dobu od 10:00 do 18:00 hodin.

DALŠÍ NABÍDKA KURZŮ …