Trápí vás, že neumíte malovat? Chtěli byste malovat líp? Znáte ty chvíle, kdy něco namalujete a cítíte smutek z toho, že se vám to nepovedlo, jak byste si představovali? Máme po vás řešení.

AKADEMIE MALOVÁNÍ A KRESLENÍ

V této akademii se v jednoduchosti dozvíte základní principy a techniky, které vám pomohou tvořit mistrovská díla.

Přinesou vám radost, sebehodnotu, umělecké sebevyjádření a otevřou vašeho uměleckého ducha.

A umožní vám předat všechny nové dovednosti vašim žákům. 

105 hodin v 6 kurzech za 2990,-

(30,- / hodina)

A jako bonus vánoční dárek pro vaše blízké – 1 AKADEMIE ZDARMA pro každého kdo do akademie vstoupí do 10.10.2021

Zadejte kód kupónu: TVORIVKA2021

*Jelikož MŠMT neumožňuje online kurzy akreditovat, nelze je hradit z prostředků určených na DVPP. Podle našich zkušeností je však možné hradit kurzy z jiných fondů školy. Zeptejte se vašeho zaměstnavatele. 

Doživotní licence

Možnost sledovat kurz kdekoliv a kdykoliv

Vhled do výtvarných technik ve vlastním tempu

Možnost využít nové dovednosti ve výuce výtvarné výchovy 

Tvořivá škola a Ateliér Mozaika vám přinášejí výjimečnou nabídku – AKDEMII MALOVÁNÍ A KRESLENÍ všech barevných technik složenou ze  6 ucelených online kurzů (105 hodin výuky) za nejlepší možnou cenu.


AKADEMIE OBSAHUJE:

👉Kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou, který se zaměřuje na zdokonalení techniky kreslení, ale je určen i úplným začátečníkům. S tímto kurzem získáte zcela nový pohled na kreslené objekty a odblokujete stereotypy, se kterými jste doposud k realistické kresbě přistupovali. Každý udělá obrovský pokrok na své cestě k dokonalé kresbě.

👉Dále na vás čeká pastel, do jehož barevného světa se s námi snadno ponoříte a budete balancovat na hraně malby a kresby. S pastely se dá svižně tvořit v plochách anebo s nimi pracovat i na velmi přesných detailech. Kreslíme všechny oblíbené náměty od přírodních scenérií, portrétů, městských zákoutí i zátiší. Tím vším vás v rámci kurzu provedeme a nahlédneme i do abstraktního umění, barevné harmonie či kontrastu.

👉Barevný svět kolem nás se naučíte zachytit i pomocí notoricky známých pastelek, které má každý vždy po ruce a přesto se na ně po absolvování tohoto online kurzu už nikdy nebudete dívat stejně jako dřív.

👉Průzračné barvy a prosvítající papír. Lehkost, kterou si zamilujete. Akvarelové barvy jsou oblíbenou technikou snad všech umělců. Jsou snadno přenosné a tedy velmi vhodné i pro práci venku. Hodí se pro rychlé skicování, ilustrace až po náročná umělecká díla. V kurzu akvarelu se dozvíte vše potřebné k tomu, abyste mohli začít s akvarelem vytvářet vlastní zářivé obrazy a na plno si tuto techniku užívat.

👉V našem dalším kurzu prozkoumáte akrylové barvy. Seznámíte se všemi potřebnými pomůckami, technickými aspekty a výtvarnými metodami, které jsou nezbytné pro ovládnutí této variabilní malířské techniky. Akryl je díky svým unikátním vlastnostem (rychlé schnutí, pestrá paleta pigmentů, ředitelnost vodou, snadné vrstvení aj.) vhodný jak pro profesionální umělce, tak pro začátečníky.

👉Webináře „Tužka jako cesta ke kreativitě“. Cyklus online kurzu kreslení od první linky k větším cílům a kreativitě. Cílem lekce je plný skicák každý měsíc. První tři týdny z měsíce se věnujeme výuce kresby a čtvrtý týden je zaměřen na rozvoj kreativity. 

Jedná se o časově omezenou nabídku, proto neváhejte a investujte do svého výtvarného rozvoje jedinečným balíčkem, který bude doživotním pomocníkem pro Vaše umělecké já.❤

*Jelikož MŠMT neumožňuje online kurzy akreditovat, nelze je hradit z prostředků určených na DVPP. Podle našich zkušeností je však možné hradit kurzy z jiných fondů školy. Zeptejte se vašeho zaměstnavatele. 

1
2
3
4
5
6